Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, September 27, 2013

Tempat Ke-3

Korang masih ingat entri yang INI? Yang aku post sempena sambutan Hari Malaysia 16 September lepas. Gambar tu ada member kitorang hantar masuk bertanding dalam contest instagram sempena Hari Merdeka dan Hari Malaysia. Dan akhir nyer dapat tempat yang ketiga dalam contest tersebut.


instagram contest, hari merdeka, hari malaysia


Sebenar nyer tak terfikir pun nak masuk mana2 contest masa capture gambar nih. Ingat nak wat sesaje je, post kat wall Facebook. Member aku hantar gambar ni masuk contest pun senyap2 je. Yang laen tak tahu pun. Tau2 je dah menang.


p/s: tak sempat nak up post ni sebab agak busy minggu nih.


12 so full of themselves :

Nurul Farahizzati said...

good luck for the segment
link : Ice Princess

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah aswadz.. murah betul rezeki.. :D

aisya said...

tahniahhh :)

sha (chirp chirp) said...

waaahhh. tahniah! :)

puteri kasih said...

tahniahhh :)

Myhox said...

Really nice theme. i would like pick one.

cweet pinky said...

hahahaha , terbaek la , hahaha , memang best gmba nih , ngt an dpt tgk pos ni lam citer zombi kg pisang jer , alih2 , hahaha , versi cik aswad pown ade , ahahaha !!

Sylarius Yusof said...

Tahniah!

Gambar yang simple tapi kreatif. Contest tu pemenang ada dapat hadiah apa-apa ker? Hehehe

LydSunshine said...

Tahniah. Dapat adiah apa ni
?

zuhdi sanusi said...

biasanya mcm tu la, klu bnda yg tak rncang tu ader2 jer rzkinya kan., thniah :D

aswadz said...

@nurul: menang dah pun. hehehe...

@aiza: usaha mmbr sbnr nyer. sbb mmg x terfikir pun nak anta contest mana2.

@aisya: mekaseh.

@sha: mekaseh.

@puteri: mekaseh.

aswadz said...

@myhox: thank you.

@CP: erkkk... aku pose cam zombie ke? hahaha...

@sylarius: ada2. lupa lak aku nak mention dlm entri.

@lyd: cash rm500 kalo x silap aku.

@zuhdi: mekaseh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...