Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, September 16, 2013

Selamat Hari Malaysia

Entri merdeka hari tu aku letak gambar tugu negara. Hari ni pun aku letak gambar tugu negara gak. Tapi...


posing tugu negara
[Tugu negara moden???]


Sama tak? Sama tak???


tugu negara, selamat hari malaysia, 16 september
[Tugu negara sebenar]


Apa pun, Selamat Hari Malaysia...


19 so full of themselves :

trah zain said...

errr...boleh la,,hahaa

PingNw Team said...

terima kasih memilih pingnw.com untuk ping artikel blog anda. Pingnw Team mendapati anda masih belum ping apa2 artikel lagi. Oleh itu, kami telah ping artikel http://aswadz.blogspot.com/2013/09/selamat-hari-malaysia.html ini untuk menjadi permulaan laman/blog anda mendapat traffik daripada pingnw.com. Ping artikel lain untuk tambakan traffik lagi ke blog anda. Sebarang masalah ping artikel anda boleh hubungi via contact@pingnwc.com

Sekian,
PingNw Team

aisya said...

hahaha.. hebat lah.. hehe

selamat hari malaysia jugak :D

puteri kasih said...

adalah persamaan sedikit..hahaha

Selamat hari Malaysia :)

Ayie Abas said...

selamat hari malaysia ke-50

yg penting bendera tu sama..skrg ni ada puak yg meroyan nak ubah bendera malaysia tiru mcm bendera indonesia atau singapore..

Rosmiza Ali said...

Adela sikit2.. Hehe.. Selamat hari Malaysia Aswadz! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Zaza said...

wahwahwah...cantik gambar... ;)

aienzunnur said...

Pancutan air xd.klu ad 99 percent sama doh..haha

pha is said...

selamat hari malaysia..

Sylarius Yusof said...

Tugu Negara yang kat atas sekali tu khas untuk para pejuang Paintball. Hahaha

kacang buncis said...

first time bukak nie...da nmpak gambar dinosour...

salam singgah

aswadz said...

@trah: hehehe...

@pingnw: sama2.

@aisya: selamat hari malaysia juga.

@puteri: hehehe...

@ayie: tu la pasal. tiba2 nak tukar bendera lak. sker hati je.

aswadz said...

@rosmiza: selamat hari malaysia.

@zaza: mekaseh.

@aien: kat tmpt paintball xde air pancut...

@pha is: selamat hari malaysia.

@sylarius: hahaha... btol2.

aswadz said...

@buncis: terkejut x? hahaha...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ada la persamaannya.. hehe.. selamat hari malaysia.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ada la persamaannya.. hehe.. selamat hari malaysia.. :D

aswadz said...

selamat hari malaysia...

gustilubis said...

Selamat hari kemerdekaan buat malaysia
saya dari Indonesia, titip salam buat Malaysia

aswadz said...

terima kasih kerana sudi berkunjung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...