Tuesday, October 15, 2013

Segmen Kumpul Follower & Blogwalking bersama Rexylla

Hari tu dah join segmen Puteri Kasih. Hari ni nak promote segmen laen pulak kat blog nih. Segmen hari tuh sruh cari perkataan dalam maze kemudian reblog tentang perkataan yang korang mula2 nampak. Tapi segmen kali ni lebih kepada blogwalking dan kumpul follower.

Segmen kali nih dianjurkan oleh Rexylla (aku salah sorang contributor blogshop ni) dan nak jemput korang sumer untuk join segmen nih. Syarat2 penyertaan tertakluk kepada terma dan syarat segmen lak adalah seperti tertera di bawah.




Syarat-syarat penyertaan:

1. Buat satu entri dengan tajuk "Segmen Kumpul Follower & Blogwalking bersama Rexylla".

2. Letak banner di atas dan link kan ke entri INI.

3. Follow blog Rexylla.

4. Follow blog contributor Rexylla iaitu blog Aswadz Rex dan Vanilla.

5. Tag at least 2 orang.

6. Tinggalkan link kat ruangan komen.

7. Blogwalking blog kawan-kawan lepas tamat tempoh segmen dan tinggalkan jejak korang dengan mesej seperti "blogwalking dari segmen Rexylla".

8. Tarikh tutup pada 15 Oktober 2013.


 Tak kan tengok je. Hehehe...


16 comments:

Nur Eisha Fatihah said...

blerghhh!

PingNw Team said...

Cool, pingnw team sedang follow aswards ni..huhu!
All the best...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat bersegmen dan semoga berjaya.. :D

Cip Puding said...

blogwalking dari segmen Rexylla

puteri kasih said...

masa untuk blogwalking agak terhad...tapi nanti puteri usahakan :)

E'in said...

wah buat segmen... good luck!

hana hadi said...

xberkesempatan nak join mana2 aktviti blog.. huhu

aswadz said...

@eisha: awat blerghhh?

@pingNW: mekaseh.

@aiza: mekaseh.

@cip: mekaseh sudi melawat.

@puteri: mekaseh.

aswadz said...

@e'in: x nak join ke? hehehe...

@hana: busy la tuh.

BUNDA a.k.a KN said...

selamat bersegmen...

pha is said...

hantar link entry tu kat komen kat blog yg mana satu yer..?

aswadz said...

@bunda: mekaseh.

@pha is: tinggalkan di blog rexylla.

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat bersegmen...dah isi tabung

aswadz said...

terima kasih.

cweet pinky said...

eheheh , buat mase nih nak tgk je...bole tak :P

ehehehehe ~

salam singgah , jom ke blog :)

**berat hati nak bagi orang pinjam bukan sebab kita kedekut tapi ragu dengan kejujuran yang meminjam , ye tak ?? ehehehe ~

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...