Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, May 19, 2013

Minggu yang Busy?

Bila aku tengok2 balik bila last day aku update blog, rupa nyer seminggu yang lepas. Tapi aku macam tak perasan je yang dah lama aku tak update blog. Slalu nyer aku perasan je. Bila wife aku tanya baru aku perasan. Adakah aku busy memanjang minggu ni? Muahaha... Sembang mengalahkan CEO.

Busy tu mungkin busy gak la. Tambah2 lagi ngan aktiviti kelab kat tempat keje aku nih. Baru2 ni kitorang ada organize satu kempen derma darah dan pameran kesihatan. Since aku tak pernah menderma darah sebelum nih, ni la first time nak menderma. Bukan apa. Sebelum ni tubuh aku agak kurus. Takut tak cukup lak darah aku kalo menderma. Hahaha... Sila jangan contohi tabiat tak baek ini.


[Teruja nak derma darah]


[Tak sakit pun. Tak sakit pun]


Apa pun, bila dah keje ni, standard la busy kan. Tak bole la nak update blog je memandang kan. Nanti banyak lak keje tertangguh. Sape yang susah nanti. Bukan mereka dan keluarga mereka. Tapi korang dan bos korang gak yang susah nanti. Tak pun korang je yang susah. Bos tukang maki korang je. Hahaha...

Time hujung minggu baru la dapat relax sket. Tengok movie Iron Man 3 untuk kali kedua dengan wife. Tetap best walau tengok berkali2. Hahaha... Tapi dalam relax2 tuh, tetap terlupa nak join blogbuster Nuffnang. Daripada hari tu nak join tapi tak sempat2. Busy sokmo kata orang Kelantan.

 

8 so full of themselves :

puteri kasih said...

tahniah sebab berjaya menderma darah untuk pertama kalinya..hehehe

aswadz said...

terima kasih...

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

utamakan kerja dulu, blog kemudian...kerja tu kan periuk nasi kita..

apa pun tahniah berjaya menderma darah untuk pertama kalinya...

Hatimi Tahirruddin said...

aku pon tak pernah derma darah lg ni...hehehe seram pulak bila memikirkan satu beg darah akan disedut keluar...haha

Chekgu Anitt said...

tahniah sbb derma darah..
lps ni kite pkt2 derma organ lak..
ade brani..?

aswadz said...

@bunda: mmg keje diutamakan. sbb kat situ yg ada gaji nyer.

@hatimi: hahaha... diorang bukan sedut sumer darah hang pun.

@chekgu: derma organ ek. hmmm...

9n0L4 said...

iron man 3 mmg best. hehehe. terbaik. :)

aswadz said...

setuju...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...