Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, January 21, 2017

Video Editing Services

Announcement!!!

Ecece... Saje je nak buat gempak sebenar nyer. Just nak bagitau yang skang ni aku berkecimpung dalam industri baru, iaitu video editing service. Lebih kepada part-time freelancer sebenar nyer. Bukan full-time pun. Hehehe... Kalau korang ada Instagram, boleh search "rexstudio17" atau klik je kat SINI. Lagi cantik kalau korang follow sekali. Hehehe...


rex studio, official logo, video editing, video editing services
[Official logo Rex Studio]


Macam kenal je gambar T-Rex tu. Hahaha... Kalau ada yang nak buat video, korang boleh contact atau WhatsApp aku (nombor ada tertera dekat IG). Antara service yang disediakan termasuk motion graphic, corporate video, gimmick dan lauching montage, product promotion video, logo reveal dan juga video teaser untuk perkahwinan, pertunangan dan sebagai nyer

Kalau korang ada buat bisnes secara online, korang boleh buat video untuk produk korang untuk tarik lebih banyak viewer. Jangan risau. Harga tak mahal mana. Bergantung kepada apa yang korang request la. Nak menarik lagi, untuk tahun pertama ni tak perlu bayar deposit. Korang boleh request video, tengok hasil dlu. Kalau puas hati baru bayar.


rex studio, video editing, video editing services, motion graphic, corporate video, logo reveal, product promotion, teaser



Kat bawah ni aku belanja video yang aku (dan team aku) buat untuk event yang office aku organize. Kalau nak video lagi, boleh scroll IG Rex Studio (rexstudio17).


[Ni video teaser untuk conference]


[Video opening dinner]


[Video gimmick logo]


[Video AJK and participant]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...