Saturday, April 18, 2015

Google Doodle - Pony Express

14 April lepas, korang perasan tak google ada doodle baru kat homepage diorang. Doodle game yang bernama Pony Express sempena sambutan ulangtahun diorang yang ke-155. Mesti korang ada main gak kan.


google, doodle, pony express
[Power tak? Markah korang?]


Nak dijadikan cerita, 14-17 April lepas aku hadiri satu kursus ni, di Kuala Lumpur. Masa buat exercise yang diberikan time kursus tu, "terserempak" la dengan doodle google ni. Apa lagi. Main la kejap. Tapi macam best je main game pony express ni kan. Berlumba2 kawan aku (diorang pun join kursus ni) maen benda ni. Biasa la. Masing2 nak tunjuk dapat markah tinggi. Nasib baek ada kursus. Kalau tak mesti lama lagi kitorang main.

Markah yang dalam gambar tu?

Tu edit je. Markah tertinggi aku 85 je...




17 comments:

Siti Yang Menaip said...

rajinnya siap kaji google nye icon hakhak.. tapi bagus.. bleh orang x rajin cem CT bace =D

Anonymous said...

ang tau x...beriya2 la org seblah aku soh aku main...

aswadz said...

@siti: rajin ke? hehehe...

@anon: hang main x?

Anonymous said...

main gak la...lyn ngantuk..hahha..score..jgn ty...lol

zuhdi sanusi said...

haha., sempat lg edit pointer nya

Khai♥Rin : anies said...

x perasan laa pulak

Dunia Zumal said...

Terperasan gak tapi tak sempat main sebab busy sangat. Hehe ^^

iAmCekbolat said...

pegi kursus tapi ralit main game . apatahhhhhh ~~~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tak sempat nak main pun . hiii :)

alia azmi said...

Perasan ! Try main byk kali nak dpt 100 tp hampa.

Mime MF said...

mungkin hari ni dah terlambat untuk pergi main kuda google ni...HAHA

ma ❥ said...

kalau time kursus apa pun akan jd menarik hehe nak nak time tgh duk dgr ceramah kee.. main game ulat kat phone 3310 tu pun da syok habis.. hahah

Aisya A. said...

alah tak terperasan lah plak.

aswadz said...

@anon: hehehe... baru nak tanya score.

@zuhdi: sempat je.

@anies: x perasan ek.

@zumal: kalau bz, x sempat la nak main.

@bolat: main kejap je, sambil rehat2. hahaha...

aswadz said...

@IBS_CHS: ye ke. rugi la...

@alia: x ssh pun. edit je score. hahaha...

@mime: boleh lg main kalau korang search google doodle.

@ma: ni maen masa diorang bg latihan. siap cepat, boleh la main. hehehe...

@aisya: rugi la gitu.

Amanina Mads said...

tak perasan la pony ni.. hehe
memang comel. anak kuda ni

aswadz said...

rugi tak main. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...