Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, September 23, 2011

iPhone 5 Bakal Keluar Oktober?



iPhone 4 baru je dikeluarkan bulan 6 yang lepas. Tapi dah ada ura2 yang mengatakan Apple bakal memperkenalkan iPhone 5 Oktober ini sempena dengan diorang nyer next event, yang turut memperkenalkan CEO baru diorang, Tim Cook.

Tertarik tak korang bila baca entri ni? Iye la. iPhone 5 kan nak kuar ni. Walaupun aku tak pernah guna smartphone pun sebelum ni, tapi aku teruja gak nak tau apa pembaharuan yang diorang akan buat pada iPhone 5 ni. Minor ke major.

Pengeluaran iPhone 5 juga bermakna harga iPhone 4 yang sedang dalam pasaran juga bakal menurun. Begitu juga ngan iPhone2 versi yang terdahulu. Haaaa.. Pasni sape yang mengidam nak pakai iPhone tapi tak berapa mampu nak beli, pasni dapat la beli sebijik. Bila dah beli nanti, jangan lupa hadiahkan kat aku satu. Hehehe...


p/s: agak2 nyer bulan 12 ni akan kuar iPhone 6 tak?




***********************************************************************************


Thinking of throwing a happy surprise for someone special? Join Cadbury Malaysia Facebook now to find out how!

***********************************************************************************

0 so full of themselves :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...