Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #3



**********************************************************************************



Try this Teh Tarik Finder app to Yumcha with your friends




**********************************************************************************

Sunday, September 25, 2011

Design Kereta Tercantik 2011

Walaupun masih agak awal sebelum berakhir nyer tahun 2011, Forbes telah pun mengeluarkan senarai 13 kereta yang mempunyai design tercantik untuk tahun 2011. Aku tau, korang mesti teruja gak nak tahu kan. Teruja nak tengok je. Nak beli, fikir 124 kali gak sebelum nak beli. Hehehe...


1. Ferrari 599 GTO



2. Jaguar XKR-S



3. Audi R8 GT Spyder



4. Porsche 918 Spyder Hybrid



5. Audi A7



6. Porsche Cayman R



7. Aston Martin V12 Zagato



8. Mercedes-Benz SLS AMG Roadster



9. Aston Martin Virage Volante



Perrghh... Kalo dapat Ferrari 599 Great Teacher Onizuka aka GTO atau Porsche 918 Spyder Hybrid, best jugak. Tapi kalo dapat Jaguar XKR-S pun bole je. Tarak hal. Ada sape2 yang nak hadiahkan kat aku tak? Hehehe...

***********************************************************************************


Meet the co-founder of YouTube, LinkedIN and investors in Twitter, Foursquare face to face
***********************************************************************************

Saturday, September 24, 2011

Orange Caramel - Bangkok City

Apa? SNSD? Kara? 4Minute? No no no... Ada girl band baru in the town... Hehehe... Aku baru tengok video diorang tadi kat KBS 391. Not bad gak la lagu yang diorang nyanyi tuh. Dengan lagu rentak ala2 disco, lengkap dengan rambut skali. Memperkenalkan... Orange Caramel dengan lagu diorang Bangkok City...



Kalo rasa sound tak cukup power, sila klik LINK ini. Mula2 nak share yang ni. Tapi page ni tak bagi embed video lak.


***********************************************************************************


Tiara Jacquelina membintangi muzikal terbarunya sebagai perisik zaman 60-an...



***********************************************************************************

Friday, September 23, 2011

iPhone 5 Bakal Keluar Oktober?



iPhone 4 baru je dikeluarkan bulan 6 yang lepas. Tapi dah ada ura2 yang mengatakan Apple bakal memperkenalkan iPhone 5 Oktober ini sempena dengan diorang nyer next event, yang turut memperkenalkan CEO baru diorang, Tim Cook.

Tertarik tak korang bila baca entri ni? Iye la. iPhone 5 kan nak kuar ni. Walaupun aku tak pernah guna smartphone pun sebelum ni, tapi aku teruja gak nak tau apa pembaharuan yang diorang akan buat pada iPhone 5 ni. Minor ke major.

Pengeluaran iPhone 5 juga bermakna harga iPhone 4 yang sedang dalam pasaran juga bakal menurun. Begitu juga ngan iPhone2 versi yang terdahulu. Haaaa.. Pasni sape yang mengidam nak pakai iPhone tapi tak berapa mampu nak beli, pasni dapat la beli sebijik. Bila dah beli nanti, jangan lupa hadiahkan kat aku satu. Hehehe...


p/s: agak2 nyer bulan 12 ni akan kuar iPhone 6 tak?




***********************************************************************************


Thinking of throwing a happy surprise for someone special? Join Cadbury Malaysia Facebook now to find out how!

***********************************************************************************

Thursday, September 22, 2011

Macam tu pun kira bagus?



"Agak berpuas hati" - Ong Kim Swee.

"Saya rasa pemain saya menunjukkan corak pertahanan yang baik" - Ong Kim Swee jugak.


Yeah right... Kalo tak sebab Khairul Fahmi, menang besar dah kot Jepun. Memang kekalahan 2-0 tu boleh dibanggakan. BOLE dibanggakan kalo permainan yang ditunjukkan memberangsangkan. Tapi kalo nak hold bola pun tak lepas, bole memberangkan penyokong yang menonton...

Pastu amende nyer corak pertahanan yang baek kalo dah clear bola je, dapat kat pihak lawan. Pastu clear lagi skali, dapat kat pihak lawan gak. Tang bila nyer Malaysia nak menyerang kalo dah cenggitu. Man marking pun teruk... Ish3x... Cakap biar guna otak sket bole?


**********************************************************************************


 I want Audi!

Audi A5 Coupe



**********************************************************************************

Monday, September 12, 2011

Malas

Today I don't feel like doing anything...

Tomorrow also I don't feel like doing anything...


Kalo korang baca ayat yang pertama tuh, mesti korang tau aku petik ayat tu dari mana kan. Ayat tu betol2 menerangkan mood aku untuk hari ni. Bukan itu je. Ayat tu juga bersesuaian dengan mood aku dalam aktiviti blogging. Ntah sebab pe, bulan September ni aku malas sangat nak update blog.

Mungkin takde idea dah nak update blog. Atau mungkin jugak aku malas nak menaip. Atau mungkin juga aku terlalu busy dengan real life sampai takde masa untuk aku spent dalam dunia maya nih. Bila online pun, just check facebook. Bukak email. Bukan website ESPN. Pastu offline.

Ni pun baru start nak merajinkan diri untuk update blog. Jadi mungkin ar perasaan untuk blogging tu tak hilang. Cuma ada sket perasaan malas yang menyelubungi diri. Menghalang jari-jemari ku untuk menaip entri sebutir dua. Ahh... Bermadah pulak aku di sini.

Bila fikir2 balik, memang aku busy dengan real life. Selepas menyambut Hari Raya Aidilfitri kat rumah, raya ke-2 dah shoot pegi Kelantan. Raya ke-3 majlis pertunangan aku dengan my special one. Pastu balik semula ke Kuala Kangsar. Balik2 je, kena sakit perut + cirit birit + muntah2. Baek je sakit, terus gerak ke Kulim. Masuk keje kejap. Esok nyer terus ke KL. Ada exhibition IGEMS kat KLCC. 4 hari kat sana. Semalam baru balik. Hari ni cuti ganti. Baru dapat bernafas sket (sambil menarik nafas panjang).

Ni pun aku malas nak taip panjang2. Jadi aku ingat nak end kan entri hari ni setakat ni je. Sebelum tu, apa kata korang layan dlu video ni, sempena diri aku dah menjadi tunang orang. Hehehe...




***********************************************************************************

Here's how you stimulate your senses online

***********************************************************************************
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...