Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, August 17, 2012

Selamat Menyambut Hari Lebaran

Memandangkan esok aku dah mula gelak ke Pahang amek wife aku, pastu gerak ke kampung keesokan hari nyer, aku tak pasti sama ada aku dapat online ke tak. So just in case aku tak dapat online, aku nak wish kat korang siap2.

Aku nak ucap Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada wife aku, keluarga aku, kawan2, bebudak GBS dan sumer readers yang sudi membaca blog picisan macam blog aku nih. Kalo ada salah silap terlanjur kata terkasar bahasa buruk tingkah laku, harap dimaafkan.




p/s: lepas ni kita masing2 "kosong... kosong... ooo..." (nyanyi style najwa latip) ye.


10 so full of themselves :

afzalsukasuki said...

selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

LydSunshine said...

amik wife kat pahang. Pastu balik kg ke mana?

Hanif Idrus said...

Selamat Hari raya untuk Family bro..
Hati-hati dijalanraya!!

Nizam Ijam said...

selamat hari raya :D

tirahzairi said...

selamat hari raya,
maaf zahir batin...

ps: mkn biskut raya ingat tirah yer :)

Aida Omar said...

selamat hari raya maaf zahir batin aswadz.. best kot beraya dengan isteri tercinta.. meawww.. ^^

puteri kasih said...

selamat hari raya...maaf zahir batin :)

alia azmi said...

happy raya !

zulhilmi tempoyak said...

jemput la mai rmh.. selamat hari hari di hari raya.. :D

aswadz said...

@afzal: eh, kita bkn sekampung ek. hahaha...

@lydsunshine: blk kg kat kuala kangsar dlu, baru blk ketereh.

@haniff: mekaseh.

@nizam: slmt hari raya.

@tirah: selamat hari raya gak. maaf slh silap. tp ms mkn biskut raya, ingat2 lupa lak kat tirah. hehehe...

@aida: meawww tu apa? hehehe...

@puteri: selamat hari raya.

@alia: happy raya gak.

@zulhilmi: hari hari hari raya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...