Wednesday, August 15, 2012

Pakej Pelancongan Bersama Kembara Sufi

Aku tau korang sumer mesti tengah sibuk pasal nak raya tak lama lagi. Entri pun memanjang pasal raya. Beli baju raya, ucapan Selamat Hari Raya, bela hantu raya, nak masak lemang ketupat, masak rendang, tengah fikir balik raya nanti jammed ke tak jammed, tengah fikir nak bagi duit raya banyak mana, dan macam2 lagi la yang berkaitan pasal raya.

Aku hari ni tak nak citer pasal raya sebab semalam dah buat entri yang ada kena mengena ngan Hari Raya. Hari ni aku nak buat advertising sket since member aku mintak tolong promote kat blog aku. Dah tajuk entri pun ada tulis perkataan "pelancongan", maka harus lah aku promote pasal pelancongan kan.

Apa yang aku nak promote ni adalah pakej pelancongan oleh Kembara Sufi Travel & Tours. Harga pakej yang ditawarkan adalah harga diskaun dengan potongan sebanyak 20% daripada harga biasa. Antara destinasi yang ditawarkan adalah Beijing, Seoul, Ho Chi Minh dan Jakarta-Bandung. Kalo nak tahu harga, korang bole rujuk gambar2 kat bawah ni. Owh ye, 4D, 5D atau 7D tu bukan macam kat kedai Toto tu ye. 4D 3N tu maksud nyer 4 hari 3 malam.










Selain daripada pakej pelancongan, pakej Umrah pun ada. Tapi yang ni untuk tahun 2013 la.




Amacam? Tertarik? Kalo nak gi melancong hujung tahun atau pun nak gi honeymoon, bole la amek peluang ini sementara seats masih available. Pakej pelancongan untuk tahun 2013 pun ada. Tapi sebab 2013 lambat lagi, so aku tak tunjuk kat sini la.

Kepada sape2 yang berminat, bole PM kat Facebook aku. Tak pun anta email kat aswadz_rex@yahoo.com. Susah sangat, tanya je kat ruangan komen. InsyaAllah aku balas. Mana soalan2 yang aku bole jawab, aku jawab terus. Kalo tak reti jawab, aku forward kat member aku.




10 comments:

afzalsukasuki said...

alamak semua luar negara ni..dlm negara takde ke?

Phat said...

rasa nak melancong nanti aku rojer k

piraaa said...

gi bangkok ke, yg dkt2 ade tak? selain vietnam

LelakiSemalam said...

ada duit mmg cantik ni...

Hans said...

tgh kumpul duit
:-)

Cikgu Ma said...

mana nak cari bajet..keje pun belum..

selamat hari raya...

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

LydSunshine said...

Okeh bos. Nanti kalo saya nak melancong, i roger.

aswadz said...

@afzal: dlm negara pun ada. tp bgtau destinasi mana, bape hari & bape org. kalo aku bubuh sumer pakej dlm ni, kan x psl2 korang x larat nak baca lak.

@phat: orait.

@piraa: mesti la ada...

@lelakisemalam: ada duit mmg la cantik...

@hans: kumpul duit byk2. pastu share ngan aku.

@cikgu ma: mintak ngan mak abah ar.

@lydsunshine: okeyhhh. (sape bos?)

Roslina Binti Md Shfie said...

nk thu pi Beijing tngh2 bln feb..ada x?utk 2 org..emailkn

aswadz said...

sy akan emailkan if sy dpt info.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...