Tuesday, August 14, 2012

Template Sempena Raya

Dah tengok Nuffnang nyer interface yang baru? Cool kan. Dan memang agak menarik interface yang baru ni. Cuma sebab masih baru, mesti korang rasa agak janggal sket. Tapi lama2 korang familiar la ngan interface baru Nuffnang nih.




Okay. Enough pasal Nuffnang. Hari ni aku pun nak buat pembaharuan kat blog aku. Tapi pembaharuan sementara je la. Tu pun sempena Hari Raya yang bakal menjelma tak lama lagi. Persiapan raya dah siap? Aku? Ntah la. Aku pun tak sure dah siap ke tak. Anggap dah je la. Senang.

Pembaharuan apa yang aku cakap kan? Hehehe... Blog template la derr... Kalo yang slalu datang blog aku ni, confirm perasan nyer. Selalu nyer background blog aku warna hitam. Ari ni ada unsur2 biru lak. Kih3... Tapi macam aku cakap tadi, aku akan guna template ni untuk sementara waktu je. Lepas raya nanti aku revert balik ke template asal. Biasa tiap2 tahun pun aku buat gini. Tahun lepas aku guna template yang INI. Pun biru gak.




Kalo nak template yang macam ni gak, korang bole klik kat SINI.


12 comments:

zulhilmi tempoyak said...

haah.. aku pon jd mkin xpaham.. haha

amranaiman said...

nuff dgn wajah baru

amir aizat said...

smart!

LydSunshine said...

Tapi takde la beza sgt sbb still gelap. Nuffnang punye template tu mmg cool. Boleh buka2 mcm menu kat Sushiking.com.

O CIKTEDDY said...

nuffnang pon mood raya gak.ekeke

fadh leyanie said...

semangat raya ni..:)
salam aidilfitri.

anamizu kaito said...

dah lama gila nuff xde buat pape.
dia upgred kira smart gak le.hehe


wahhhh template edisi raya ni
smart gak la!! hehe

aswadz said...

@zulhilmi: lama2 paham la. janji kena rajin godek.

@amranaiman: begitu juga ngan blog aku.

@amir: mekaseh.

@lydsunshine: mmg cool. tertarik hati masa 1st time tgk.

@cik teddy: kita sumer pun sama.

@fadh: slmt hari raya gak utk kamu.

@anamizu: mekaseh.

afzalsukasuki said...

ko tukar header raya ni..dengan harapan taun ni dapat kumpul lebih banyak duit raya ke hape?hahaha

aswadz said...

hahaha... bro, dah kawen mana ada dpt duit raya dah bro. aku lak yg kena bagi tahun ni.

tirahzairi said...

lawa3....hihi

aswadz said...

hehehe... mekaseh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...