Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, August 27, 2012

Total Recall

First time tengok movie semenjak bulan puasa hari tuh. Lepas abes je beraya, terus tengok wayang sebagai mengisi waktu terluang sebab takde aktiviti laen yang lebih menarik. I mean, ari tuh la. Ari ni ngan semalam aku keje. Hahaha...

Ari tu tengok movie Total Recall. Sebab movie ni pun dah lama tayang, so aku rasa takde guna nyer aku nak cakap banyak2 sebagai intro. Baek aku straight to the point je.




Aku tak ingat sama ada aku pernah tengok Total Recall yang asal. Tapi yang pasti, memang takde dalam kotak ingatan aku. Jadi aku malas nak compare antara yang remake ni ngan yang asal. Korang sendiri la judge. Lagi pun, masing2 ada taste tersendiri kan. Kalo aku kata best, korang blom tentu kata best gak.





Tapi citer ni memang best gak la. Jalan citer tak slow. Memanjang je bertumbuk, berkelahi, bertembak2 antara satu sama laen. Bak kata omputih, action pack lah. Wife aku kat sebelah pun tak bagi aku bersembang ngan dia sebab nak fokus nyer pasal.




p/s: banyak entri yang tak publish2 lagi.


8 so full of themselves :

zulhilmi tempoyak said...

ttido masa tgok ritu.... T__T

puteri kasih said...

lom sempat tengok movie ni lagi...

Dkna Abza said...

dah lama tak tengok wayang nie..

afzalsukasuki said...

aku pon dah tengok.mak aih ko bagi 4bintang?hahaha ko bia betik :D

tirahzairi said...

nk tgk jgk lah....

LydSunshine said...

Sape nama mamat tu? Colin Farrel ke?

Joe_Hans said...

Setuju...superb best!

aswadz said...

@zulhilmi: trtdo sbb bosan?

@puteri: nnt kalo ada masa, tgk la.

@dkna: mesti slalu tgk kat laptop je.

@afzal: kih3... aku fokus sggh tgk citer ni. kira best la tuh.

@tirah: silakan...

@lydsunshine: colin farerel rochel kot. hahaha...

@joe: haaa... kan best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...