Friday, October 24, 2014

Laju Update Blog

Of course bila baca je tajuk entri ni, serta merta korang dah tahu ia nyer takde kena mengena ngan blog aku. Hehehe... Tengok last update pun dah tahu. 27 September 2014. SEPTEMBER. Skang dah pun bulan Oktober. Lagi seminggu lak masuk bulan November. Sekian.

Ayat "laju update blog" ni aku tujukan kat korang yang tersenarai dalam bloglist aku, begitu juga yang komen kat blog aku ni. Ini membuatkan aku tertanya. Korang yang rajin update blog ke, atau aku yang dah lama tak blogwalking?

I know I've not been around lately but...

Ada orang miss aku ke? Hehehe...

8 comments:

Aisya A. said...

takde maknanya rajin.. semput jugak ni. haha

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Kalau laju best la... Semput cam siput jew nie. Salam Maal Hijrah 1436 yer Aswadz ;)

aswadz said...

@aisya: hahaha... semput gak ek.

@zumal: salam maal hijrah.

hana hadi said...

Xda xda xda rajin mana.nampak x banyak xda di c2.buat entry time da idea ja.blogwaking time free.

aswadz said...

hehehe... kalo hana pun dikira x rajin, saya lagi 10x x rajin kot.

Amanina Mads said...

kalau la idea datang memang laju menaip.. kalau tak hampeh

Anonymous said...

lama giler x view ini blog....#tampaqnak ;)

aswadz said...

@amanina: sama la.

@anon: laaa... pasaipa lama x mai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...