Tuesday, March 17, 2015

Cuti Seminggu dan Kahwin

Owh, bukan aku yang kahwin ye...

Cuti sekolah seminggu. Bila cuti sekolah, banyak lah jemputan kenduri kahwin yang datang. Dan cuti sekolah kali ni, adik ipar aku kahwin. Belah perempuan pada Sabtu yang lepas. Belah lelaki pula Sabtu ni. So untuk mengelakkan kepenatan melanda, cuti je lah seminggu. Sama cuti macam bebudak sekolah.


perkahwinan, adik ipar
[Semoga berkekalan hingga ke Jannah]


Sempat juga pergi ke majlis kenduri member lama aku dlu. Member universiti. Sabtu lepas jugak. Sama ngan tarikh adik ipar aku kahwin. Nasib baek dekat je dengan kampung wife aku. So dapat jugak la curi masa untuk ke sana.

Dalam pada cuti seminggu pun, aku still tak berapa rajin nak update blog. Mungkin juga sebab faktor internet yang agak kurang mengizinkan aku untuk update blog selalu. Tapi takpe. Time cuti2 ni, kena la chillax kan. Hahaha...


12 comments:

Anonymous said...

~coti sakan....ingt ang yg kawen..ade yg kena parang kan...haha...

Khai♥Rin : anies said...

barakallahu lakuma...ilal jannah!

Aisya A. said...

skrg ni mmg musim org malas nk update blog agaknye kot. hehe

ewanthology said...

Cuti sekolah dgn kenduri kawen mmg x dpt dipisahkan.

zuhdi sanusi said...

ku pikirkan.., huhuhu., ala klu ko pun aper salahnya., klu mmpu bleh 4 per., kekeke

Niesa said...

niesa pn dh lama malas nk update blog..bila rajin xde idea pulak..kihkih

aswadz said...

@anon: oooo... kena parang ye? hehehe...

@anies: heeee...

@aisya: mgkn sbb masing2 bercuti.

@ewan: mmg berpisah tiada.

@zuhdi: x mampu nak menanggung. hahaha...

aswadz said...

@niesa: lps ni time mls update tp ada idea, mgkn kena tulis kat note dlu.

Dunia Zumal said...

Zumal kalau tak update dan blogwalking tu maybe pasal problem phone jer ^^

aswadz said...

hehehe... hang rajin update kan.

Jari Manis said...

ingatkan kahwin kali ke 2 tadi..ishh...saspen

aswadz said...

hehehe... x la. tajuk je bikin gempak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...