Tuesday, August 9, 2016

Passage of Time

Lost in the passage of time.

Tup tap tup tap.

Dah 2 bulan tak update blog.

Makin lama makin menyepi.

Inilah KEHIDUPAN.

Yang dipengaruhi oleh PASSAGE OF TIME.


Sebenar nyer aku nak cakap yang aku tak sempat nak update blog.
Itu je.
Sebelum tu, aku nak wish back-dated.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
Maaf zahir dan batin.

Owh ye.
Maybe aku 2-3 bulan bakal tak update blog lagi.
So.
SELAMAT HARI MERDEKA.

32 comments:

dear anies said...

dah habis raya da...dah nk raya haji pulak ;-)

Pha Is said...

selamat hari raya.. walaupun syawal dah habis.. hehehe
x pe, kita advance wish utk raya haji plak.. hehhe

n.i.n.a Mads TM said...

slmt hari merdeka dgn raya haji pulak. hehehe

Pha Is said...

nah... merdeka terus..! hahaha

Cik Itah said...

sy pun lama menyepi diblog huhu

n.i.n.a Mads TM said...

dh bulan 8 bulan ogos dh pha is

Pha Is said...

tu la nina.. dah nk dekat merdeka dah ni.. bro aswadz dok senyap2 lagi..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Pha Is said...

okay, esok merdeka.. so, selamat hari merdeka..

Pha Is said...

merdeka dah lepas... next dah nk raya haji..
so, selamat hari raya haji..

ma ❥ said...

ni kemalasan nk update yg dirancang. hehe

n.i.n.a Mads TM said...

hihihi.. mood blogging tak mai lg tu

n.i.n.a Mads TM said...

slmt hari raya aidiladha bt aswad skeluarga

Pha Is said...

okay, raya haji esok.. tapi dah ucap dah.. hmm..
next week hari malaysia 16 september.. so, selamat hari malaysia..!
asyik buat ucapan holiday je.. hehehe

Pha Is said...

okay, hari malaysia pun dah lepas.. hmm.. nk ucap apa lagi yer..

Pha Is said...

ni nk ucap apa plak ntah..

Pha Is said...

nk ucap untuk deepavali pulak la hujung bulan oktober nih.. hehehe

Pha Is said...

menyepi lagi nih.. hahaha

Pha Is said...

x tau nk ucap apa dah..

Nadratul Syazwana said...

Hahahhaha. So you're saying hi and bye in an entry? Hahahha. Well life is crazy sometimes, just take care there.

ma ❥ said...

haha phais da tak tau nak ucap apa da. tuan blog harap update lekaih..

Pha Is said...

tu la ima.. x tau nk ucap apa dah nih..

Nina Mads said...

hahaha pha is. ucap utk cuti umum bln 12 pulak

Nina Mads said...

sama la mcm pha is xtau nk komen apa. hehhe. semoga aswad sihat saja

Pha Is said...

amiin.. smoga aswad sihat spaya boleh terus aktif berblog..hehehehe

Pha Is said...

okay, selamat bercuti sekolah..

Faiz Zakaria said...

xpe.. take ur time..

Pha Is said...

ha..!!! salam maulud nabi!
Allahumma solli a'la Muhammad
wa a'la ali Muhammad

Mime MF said...

saya pun dh lama tak update blog..lama jugak tak menyemak di sini..hahaha:D

Pha Is said...

hmm...

aswadz said...

@anies: dah tahun baru dah. hahaha...

@faiz: dah speechless ke? huhuhu... rajin menerjah blog aku yg tak ber'update' ni. terima kasih byk.

@amanina: thank you jugak sebab mai terjah blog ni. tak ter'update' dah. kih3...

@itah: sama la kita. tapi hang nyer blog aktif la drpd aku, lagi2 sejak kebelakangan aktif gak kan update.

@dewi: terima kasih sudi melawat.

aswadz said...

@ma: dah masuk 2017, baru berjaya update blog. hahaha...

@mime: datanglah menyemak lain kali. dialu2 kan buat semak kat sini. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...