Tuesday, June 20, 2017

Selamat Hari Raya Aidiltri

Minggu ni minggu last puasa. Jadi amacam preparation korang? Maksud aku, preparation Lailatul Qadar korang. Bukan preparation raya. Huhuhu... Esok aku dah start cuti. Tahun ni turn balik Kelantan. So biasa nyer kalau balik Kelantan, memang aku akan balik awal sket sebab tak nak "sangkut" dalam kesesakan lalu lintas. Kalau anak aku dah sekolah nanti, mungkin time tu nak tak nak, kena menyumbang kepada kesesakan jugak la. So sementara tunggu yang itu, kita balik awal je la. Hehehe...




So, since Ahad ni pun dah Hari Raya (aku pun tak tau bila next post aku), aku ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir batin. Kepada yang kena drive jauh2 balik kampung, make sure check kereta korang supaya berada dalam keadaan tip top. Mana yang blom servis tu, gi la servis cepat2. Dan yang paling penting, drive hati2 dan jangan gelojoh ketika memandu. Ingatlah orang tersayang (dah macam iklan pulak).




6 comments:

Eeiou _ said...

Rasa baru je lagi mula puasa. dah nak raya dah.

Syahindah ms said...

Selamat Hari Raya ! :D

mamapp said...

Selamat Hari Raya aswadz maafkanlah Salah silap ye

mun said...

selamat hari raya :)

ma ❥ said...

Selamat hari rayaa

Pha Is said...

selamat hari raya..

bro, wallapper blog ni macam ada problem je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...