Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, June 23, 2012

My Wedding

Tajuk je yang berbahasa Inggeris ye. Entri Bahasa Melayu. Sebab pe? Bila aku taip tajuk "Perkahwinan Aku/Saya", rasa cam awkward je bunyi tajuk. Hahaha...

Pada sape2 yang kenal aku, mungkin korang tahu yang aku dah pun berjaya bergelar suami orang pada 1 Jun 2012 yang lepas. Kenduri lak 2 Jun dan 9 Jun 2012. Sebab tu bulan ni aku jarang update di samping mencipta rekod peribadi jumlah entri paling sedikit dalam sejarah aku berblogging.

Aku tak nak citer banyak pasal perkahwinan aku. Korang bukan nak baca pun kan. Korang cuma nak tengok gambar je kan. Tak caye? Tanya Tok Ketua GBS. Err... Tok ni nak tengok gambar ke nak tahu liku2 kehidupan semasa proses perkahwinan?


[Lepas akad nikah, terus gi melantak umah pengantin pompuan]


Owh, aku terus terlajak bubuh gambar aku melantak lak. Patut nyer bubuh gambar masa akad nikah dlu kan. Hehehe... Harap maaf di atas kesilapan yang tak bape nak teknikal ni yang juga merupakan kesilapan yang sengaja aku buat.


[Ni masa sebelum akad nikah kot. Walaupun tersenyum, dalam hati ada nervous.]


Naseb baek imam ni takde tanya soalan apa2. Terus ke akad nikah je (abah wife aku yang akad nikah kan). Cuma kena interview je. Sumer benda yang ada atas borang nikah tu, sumer dia tanya. Ada ke dia boleh tanya jantina aku (okay, ni aku buat lawak je).


[Sah. Dia dah jadi halal untuk aku. Hehehe...]


[Makanan best2. Tapi biasa la. Pengantin. Mana ada mood nak melantak abes]


[Ni sumer family aku. Pelamin lak family wife aku yang decorate sendiri. Tak tempah ngan sape2 tau]


[Barang hantaran]


Yang ni resepsi belah aku lak.


[Pengantin baru sampai]


[Walaupun posisi berjauhan, tapi dekat di hati]


Actually dua2 belah resepsi ada official photographer. Belah pompuan Muein Mahadi and belah laki Amir Alias. Korang bole check out diorang nyer website kot2 la korang tengah cari photographer kan. Diorang ni memang peramah aku sure, gambar diorang mesti terbaek. Gambar resepsi belah pompuan takde lagi, tapi yang belah lelaki dah ada. So aku upload gambar Amir Alias dlu. Tapi outdoor je la yang aku upload.








p/s: yang penting, pengantin kena senyum slalu, walaupun senyum tak nampak gigi.


16 so full of themselves :

aienzunnur said...

gmbr peace tgh mkn masa tunang pon ade...ptt letak..haha

vanilla said...

aah..sama je pose nya..haha

~Sweet Honesty~ said...

selamat pengantin baru(^_^)

CekbOlat-bOlat said...

wahh dh khwin,tahniahh..
bestnye dh khwin,hehehehehe

boyzzonne said...

selamat pengantin baru dari boyzzonne-hijaurimba...moga berbahgia

Aida Omar said...

auww..please buat majlis resepsi khas tuntuk GBS boleh? hahaha.. apa2 pun selamat semuanya.. Selamat Pengantin Baru buat aswadz moga bahagia ke anak cucu seterusnya ke akhir hayat :)

afzalsukasuki said...

haha mekasih bro.tahniah, sama cantik.. sama padan :D aku sebagai kawan doakan kebahagiaan berkekalan pada korang berdua, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan punya zuriat yang ramai.mudah2an segala masam manis kehidupan dapat dikongsi dan ditangani bersama insyaAllah :)

lala elfishae said...

tahniah, nanti upload gambar bnyk lagi eh.

Cik tikah said...

wah, dh jadi suami org. tahniah. jadi suami yg soleh and didik n jaga isteri elok elok :) tahniah!

tirahzairi said...

wahhh...biru...cantik jugak tgk..hihi

aswadz said...

@aien: wajib letak. hehehe...

@vanilla: mana ada sama.

@sweet_honesty: mekaseh.

@cekbolat: mesti la best. hehehe...

@boyzzone: mekaseh.

@aida: hang tanya kat aku ke tanya kat photographer? hahaha... btw, mekaseh sbb wish.

@afzal: mekaseh. pasni giliran hang lak.

@lala: yg ni sumer x cukup ek? hehehe...

@tikah: mekaseh...

@tirah: pasni nak kahwin, pilih royal blue. photographer ckp cantik kalo wat outdoor.

shawn razaleigh said...

macho abes. bila nak jadi ayah? jeng3

Saddila said...

gila sweet. aahh tak sabar gua nak kahwin. haha

Phat said...

tahniah bro..selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga akhir hayat

xavira said...

tak sabar nak kawen. ehh :PP

aswadz said...

@shawn: tgk rezeki. hehehe...

@saddila: silakan...

@phat: mekaseh bro.

@xavira: apa kata hang kahwin ngan saddila: dia pun x sbr nak kahwin gak tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...