Saturday, June 30, 2012

Program Induksi SIRIM 2012

Dah nak dekat seminggu aku tak dapat update blog ni. Bukan malas. Tapi takde masa sebenar nyer. Baru2 ni aku menghadiri program induksi anjuran SIRIM untuk semua staff2 baru atau lama tapi baru nak permanent. So siang gi kursus. Malam tak sempat nak menulis apa2 kat blog. Sempat blogwalking je.


[Group induksi aku, kumpulan Warrior]


Group induksi aku memang terbaek la. Sporting abes. Glad to meet them. Tak lupa gak kepada staff2 yang laen. Pasni kalo terserempak, jangan lupa la tegur. Kalo datang AMREC, jangan lupa cari aku. Hehehe...

Apa2 pun, program induksi dah abes. Pasni bole la aku update regularly. Tapi kalo aku tak sempat nak update, means aku banyak keje la tuh. Hehehe...


4 comments:

Cik tikah said...

segak bergaya bergambar. hehehe

Fikri said...

Aa.. nk apply kerja kt sirim :D

Aida Omar said...

kursus yang wajib kena pergi.. hehe..

aswadz said...

@tikah: mekaseh sbb puji. hahaha...

@fikri: apply je.

@aida: mmg wajib. kalo x gi, insyaAllah dpt surat sruh pegi next time.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...