Friday, September 18, 2015

Bukan Asma ke?

Bukan lelaki je selalu berperangai sengal. Kadang2 perempuan pun boleh tahan kesengalan diorang. Ada sekali tu masa outstation, ada jumpa rokok dalam ash tray kat kedai mamak. Saja nak melawak, aku pura2 la nak try konon2 nyer nak hisap rokok.


Member: Haaa.... Try la. (dengan nada serius)

Aku: Eh, tak tak. Gurau je. Aku asma. Hang bukan asma ke?

Member: Tak. Aku Syakirah.


p/s: kalau aku Ultraman, dah lama aku fire budak ni.


8 comments:

Mizz Aiza said...

lama aiza tak singgah sini..

haha.. memang lucu.. kan dah terkena..

fifie feyca said...

hahaha.. mcm2... comel jek!

Bro Ley said...

Haha...kalau jumpa perempuan yg boleh layan melawak dgn kita mmg cool kan?..cool member kau tu..please jgn fire dia, bukan senang nak jumpa org macam tu...

Dunia Zumal said...

Haha ^-^

zuhdi sanusi said...

haha., bleh tahan sengal kawan ko tu kan.,
lawak tul.,

aswadz said...

@aiza: haaa... lama tak mai melawat.

@fifie: hehehe...

@bro_ley: tak jadi nak fire.

@zumal: hehehe...

@zuhdi: dah kawan pun ngan geng yg sengal, automatik jd sengal gak.

Khai♥Rin : anies said...

fire je haahahahahah

aswadz said...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...