Sunday, November 7, 2010

Kenapa kau berbuat begitu?

"Korang nak tau tak, time aku tengah sedap2 melantak tadi, datang la sekor mamat ni. Dia usha2 aku daripada jauh. Aku cakap la, apa hal lak mamat ni usha2 aku ni. Nak kena lempang? Pastu aku wat bodo je. Aku terus kan sesi melantak ayam goreng yang dah tinggal sisa2 je. Pastu mamat tu tiba2 je datang dekat. Slow2 lak tu dia approach. Muka lak aku tengok cam agak kurang hajar sket la. Siap wat muka ganas tu yang aku tak leh blah tu.

Bila dia dekat je ngan aku, bole lak tiba2 dia gi cakar aku. Aku pun mencakar la balik kan. Tapi nak wat macam mana. Aku lagi muda, dan tubuh aku pun tak sebesar tubuh dia. Jadi terpaksa la aku mengalah. Si mamat yang cakar aku tadi tu apa lagi, dia pun sebat la ayam goreng yang aku makan tadi. Sedih aku tengok makanan aku dikebas oleh orang laen."

Apa yang anda baca tadi tu merupakan rintihan sekor anak kucing yang telah dikebas makanan nyer oleh sekor kucing jantan yang lagi besar. Hehehe... Ada rasa cam terkena tak? Kui3x... Anyway, kesian gak aku tengok anak kucing tu. Nak bagi ayam, aku nyer menu nasi goreng. Nasi goreng kat kedai mamak mana ada taruk ayam2 ni. Tapi memandangkan dia dah pun menelan kebanyakan daging ayam yang tinggal, aku rasa dia dah kenyang dah kot. Kalo lapar lagi, tak tau la aku.



2 comments:

vanilla said...

sian kucing

aswadz said...

tu la.. cian beliau. nsb baek dia dah berjaya mkn byk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...