Monday, June 2, 2014

Pre-order Perfume Tester Original 2014 Batch #2

Mesti korang tertanya2 mana pergi batch #1 kan. Alih2 terus batch #2. Hahaha... Ari tu tak sempat update batch #1 kat blog. Tapi kat page Rexylla memang ada update pasal pre-order nih. Jemput2 lah like page ni, senang korang trace bila pre-order untuk perfume tester original ni dibuka.


rexylla, pre-order perfume tester original, perfume tester original


 Pre-order perfume tester original [Batch #2] DATELINE: 6 JUN 2014

Perfume tester original = RM 160
Perfume grade 5A = RM 70
Perfume miniature grade 5A = RM 30
Perfume sample grade 5A = RM 10


Untuk senarai perfume tester original yang dijual, korang boleh rujuk blog Rexylla, entri yang INI. Kalau berminat, boleh PM Rexylla. Tak pun boleh direct WhatsApp aku terus, 017-4139048. Pembelian untuk 7 perfume ke atas, insyaAllah special rate boleh diberikan.


Instagram Rexylla: rexylla_blogshop


3 comments:

Unknown said...

alamak perfume... haha..

perfume yg ada ni pun berdozen lg tak habis. adoi..

aswadz said...

dah abes nnt boleh la beli. hehehe...

admin said...

First You got a great blog. I will be interested in more similar topics. I see you got really very useful topics, I will be always checking your blog thanks.
=========================
[+] Streaming JAV Online free full HD Uncensored xxx
[+] JAV UNCENSORED

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...