Monday, June 2, 2014

Pre-order Perfume Tester Original 2014 Batch #2

Mesti korang tertanya2 mana pergi batch #1 kan. Alih2 terus batch #2. Hahaha... Ari tu tak sempat update batch #1 kat blog. Tapi kat page Rexylla memang ada update pasal pre-order nih. Jemput2 lah like page ni, senang korang trace bila pre-order untuk perfume tester original ni dibuka.


rexylla, pre-order perfume tester original, perfume tester original


 Pre-order perfume tester original [Batch #2] DATELINE: 6 JUN 2014

Perfume tester original = RM 160
Perfume grade 5A = RM 70
Perfume miniature grade 5A = RM 30
Perfume sample grade 5A = RM 10


Untuk senarai perfume tester original yang dijual, korang boleh rujuk blog Rexylla, entri yang INI. Kalau berminat, boleh PM Rexylla. Tak pun boleh direct WhatsApp aku terus, 017-4139048. Pembelian untuk 7 perfume ke atas, insyaAllah special rate boleh diberikan.


Instagram Rexylla: rexylla_blogshop


2 comments:

Aisya A. said...

alamak perfume... haha..

perfume yg ada ni pun berdozen lg tak habis. adoi..

aswadz said...

dah abes nnt boleh la beli. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...