Thursday, January 19, 2012

Desktop Pilihanku Bersama PM

Tadi aku ada terbaca pasal segmen Desktop Pilihanku kat blog PM. Memandangkan ari ni aku tak berapa senang untuk update blog, so apa salah nyer aku join segmen ni yang simple2 je. Kalo korang nak join gak, korang bole baca detail2 tu kat SINI. Tarikh tutup esok, bersamaan dengan 20 Januari 2011.


[Desktop pilihan aku]


Sebab apa aku pilih wallpaper ni?

1. Aku peminat anime Bleach, walaupun tak semesti nyer aku sker watak Ichigo ni sorang.

2. Warna biru adalah warna kesukaan aku.

3. Wallpaper ni cantik. Ditambah lak dengan efek2 kat bahagian tangan tuh.

4. Sejuk mata memandang. Korang tak rasa gitu? Mungkin sebab warna biru ni warna tenang kot. Hehehe...


10 comments:

gades pelik said...

jumpa geng! ske bleach? gades juge :)

Pendamba Mawar said...

hohohoho bleach... ichigo....:) PM layan gak dulu tapi kureng minat.haha..

btw mekasih yaw join segmen PM nanti PM kuarkan senarai

vanilla said...

saya minat shinchan je

aswadz said...

@gades: hai geng...

@PM: sama2.

@vanilla: sin chan pun minat gak.

gades pelik said...

hi :)

Eza Boom Boom :) said...

singgah sini dari segmen abang PM. Hihi. :)

Minat anime yer.. hee. Biru memang menenangkan :)

jalan-jalan blogwalking ^^

DiDiE eLa said...

ichigo kurosaki~~ dah lama tggalkn bleach..hihi

aswadz said...

@gades: hehehe...

@eza: minat la gak.

@didie: ish3x... rugi la tinggalkan bleach.

gades pelik said...

bleach da ade season baru..tp mcm xbest je season nih~

aswadz said...

stakat ni blom nak menarik kalo berbanding ngan lepas la. tp still ok lagi la jln citer dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...