Wednesday, January 11, 2012

Langgar Dada Pegang Muka

Hari ni agak busy. So takde masa nak update panjang2. Aku pun pilih la topik yang senang dan tak yah nak tulis panjang2. Sebelum itu, korang layan video ni dlu.




Ada penyokong Barcelona kat sini? Hehehe... Harap tidak butthurt la ek. Tujuan aku wat entri ni pun bukan nak hentam Barcelona pun. Diving, berlakon ngan pura2 sakit ni dah sinonim dah ngan arena bola sepak. Sumer team (or maybe bukan sumer) mesti at least ada sorang yang pandai diving dan berlakon sakit ni.


p/s: tapi bab belajar cara nak diving masa training, itu aku sure la pulak kan.


3 comments:

CekbOlat-bOlat said...

lelaki dan BOLA =="

vanilla said...

tajuk xleh blahhh..hehehe

aswadz said...

@cikbolat: biasa la. lelaki dan bola x bole dipisahkan. tp apsal BOLA tu di"capslock"kan?

@vanilla: hehehe... power x tajuk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...