Sunday, January 1, 2012

New Year and New Look

Selamat Tahun Baru sumer...

2012 datang menjelang. Alhamdulillah, laptop aku tak buat hal macam dlu bila menjelang tahun baru. Macam biasa, aku tak pernah ada azam untuk tahun baru.

Korang sumer tahu tak yang shoutmix akan membatalkan free service diorang. Which means, free shoutmix yang korang mungkin tengah pakai skang bakal ditamatkan perkhidmatan nyer menjelang tahun baru. Korang bole tengok sendiri status shoutmix korang macam kat gambar bawah ni.




Since shoutmix ni dah bertukar daripada free ke berbayor (bukan adebayor ye), dengan ini aku mengumumkan it is the end of shoutmix era dalam blog So Full of Myself ni. Sekian, terima kasih... Hehehe... Pada 24 Disember lepas, aku telah beralih ke Cbox lak, walaupun aku tak berapa gemar sangat sebab bila loading, shoutbox dia ada tendency untuk jadi macam ni.


[Gambar shoutbox baru masa mula2 pasang]


Memandangkan aku pun dah pasang shoutbox baru (seminggu is still consider as baru kan), aku pun terfikir, why not bagi blog aku ni a new look. Yes. A new look sempena tahun 2012. Lagi pun aku dah lama gak pakai template yang asal tu. Ada la nak dekat setahun lebih.




5 comments:

TiraPengemis said...

selamat pengantin baru...
eh salah...
selamat tahun baru...
untungla cbox baru...hahaa

aswadz said...

selamat tahun baru. cbox x untung pun. sbb free service. hehehe...

vanilla said...

cntk la blog dia..hehe

Aida Omar said...

macam ne pun shoutmix gak yang terbaik kan aswadz? tapi tu la nak buat mcm ne dia nak berbayar pulak. Cbox pulak kena tulis satu2 tu yg malas tu.. aswadz tak try ishoutbox ke? kata Mata Haw elok pakai tu.. aida pun tak tukar lagi.

aswadz said...

@vanila: mekaseh...

@aida: tu la kan. shoutmix gak yg terbaek. mgkn akan meninjau psl ishoutbox. tp tukar ke x, blom lg la kot sbb cbox ni pun baru je letak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...