Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, January 29, 2012

Haiwan Berkepala Dua

Korang biasa tengok haiwan berkepala dua? Aku pun tak biasa, kalo tengok live la. Kalo tengok gambar, selalu dah la. Hari ni aku share beberapa gambar haiwan berkepala dua. Memandangkan aku dah lama sangat "off" daripada berblogging ni, aku masih agak malas lagi nak tulis entri panjang2. So korang layan je la gambar2 ni dlu. Malas aku nak merapu banyak2 ari nih.
























5 so full of themselves :

vanilla said...

ni pun dah tgk..awak amek yg kita fwd emel eh..tsk2

aswadz said...

ye ke? saya mana ada simpan forward2 emel ni. lps baca terus delete je. ni amek kat yahoo je ni. hehehe...

vanilla said...

poyo la tuh

Fathiah Hamim said...

betul ke neh? huhu

aswadz said...

@vanilla: poyo ke koya?

@fathiah: btol la kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...