Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, January 30, 2012

Facebed - Katil Konsep Facebook

Mengaplikasikan logo Facebook menjadi something yang useful merupakan satu kreatif. Kalo korang pengguna tegar laman web sosial Facebook, korang mesti akan sker katil yang berbentuk seperti logo Facebook ni. Katil ni dilengkapi dengan tempat untuk korang online skali. Kata pengguna tegar Facebook. Mesti la ada tempat untuk online Facebook kan. Ye tak?








Sumber: Blog Serius


2 so full of themselves :

Botak said...

asal nama katil., ada tilam, ada bantal, ada selimut, jadilah., nak katil facebook bagai, macam serabut je., hahahaha..

aswadz said...

ada tilam, ada bantal, ada selimut. dah sah2 itu katil. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...