Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, January 10, 2012

Kaspersky Internet Security 2012 = RM 23


 
HARGA ISTIMEWA SEMPENA CHINESE NEW YEAR!!


Sape dekat sini pengguna Kaspersky? Nak beli tak Kaspersky Internet Security 2012 dengan harga yang murah? Sebenar nyer bukan aku yang jual. Kawan aku yang jual sebenar nyer. Dia mintak tolong aku carik customer. Member aku ni Azam. Korang bole check out dia nyer blog kat SINI. Untuk senarai list harga yang lengkap (sebelum dan selepas promosi), korang bole klik kat SINI.

Mengikut apa yang aku paham, dia hanya bagi activation code ngan software, which means takde CD whatsoever. Untuk cara2 pembelian, korang bole ikut langkah2 seperti yang tertera kat bawah. Sebab2 kenapa harga nyer murah, korang bole baca kat SINI.


Cara tempahan

1. Email atau sms produk yang dikehendaki

2. Tunggu pengesahan daripada Azam

3. Buat pembayaran ke akaun seperti yang tertera di bawah

4. Emailkan gambar slip pembayaran

5. Sms pemberitahuan pembayaran

6. Tunggu activation code dan download software




Kepada yang ragu2 akan kesahihan iklan ni, korang bole contact terus Azam (email dan no. phone seperti yang tertera) untuk negotiate secara terus. And as additional information, Azam ni skang menetap di Kulim. So kalo nak melepak sambil sembang2, bole call dia. Tapi jangan lupa ajak aku skali kalo korang nak belanja. Hehehe...

Sebarang persoalan yang berada di minda, bole contact Azam terus. Kalo korang segan, korang bole tinggalkan soalan kat ruangan komen supaya aku bole ajukan soalan tersebut kepada tuan nyer.


**********Banner**********
 *************************


2 so full of themselves :

laguna said...

murahnyer... contoh kalau pakai 3-6 bulan, pc format bok guna key tu balkik blh x? bukan ape pnh terkene dulu ada beli (tp ngn org lain) bak activate balik key tu yp xdpt check2 die kata fraud

Otai jelapang said...

salam...
kepada en laguna...
key yg saya jual ini boleh digunakan kembali selepas laptop/pc diformat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...