Sunday, January 15, 2012

Pemandu, Kereta dan Tabiat #11

Korang pernah tengok atau terlibat dalam situasi seperti di bawah?






Haaaa... Pernah tak? Pernah tak? Hehehe... Aku baru je terlibat dalam situasi sedemikian masa pergi makan malam tadi. Masa kat kawasan yang terang benderang diterangi lampu jalan, relax je potong kancil aku yang dipandu sederhana laju. Tak sabo2 memotong lak tu. Gelojoh sungguh.

Tapi bila sampai kat kawasan gelap gelita bak lohong hitam, tiba2 slow lak. Siap aku bole rapat lagi. Tapi sebab tadi dia act sangat nak potong2 dengan gelojoh, kali ni aku nak balas lak. Aku tak potong dia. Cuma aku cucuk2 je kereta dia dari belakang. Hahaha...

Jahat tak aku?


7 comments:

Yatie Awang said...

akak pun belum ketemu lagi orang yang bawa sehebat tu dalam gelap hahaha...

aswadz said...

kat cni jalan byk straight. so senang je org nak bwk laju, even belah mlm.

Teenager Housemaid said...

hehehe..
saya tak pandai bawa kereta...

vanilla said...

tah la...

peyansanstaro said...

#hormatilah pguna jalan raya..
LOL =p

Cik Nurul said...

belum pandai drive kereta lagi..kbai!

aswadz said...

@teenagerhousmaid: x lama lg pandai la.

@vanilla: pendek je jawapan anda. hehehe...

@peyansanstaro: hehehe... yela2.

@nurul: xpe. practice make perfect.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...