Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, September 12, 2014

Tukutho

tukutho, tukul thor


Sebenar nyer perbualan di atas ni berlaku time aku ngan member2 aku dok tengah sembang2. Pastu terbuka pulak topik pasal X-Men. Pasal movie diorang yang baru keluar tahun nih. Kemudian sembang pulak pasal Magneto dan The Avengers, kalau Magneto lawan The Avengers, sape yang menang. Pastu ada sorang member aku ni tanya soalan.


"Senjata apa yang paling power di Asgard?"

"Tukutho!!!"


Okay. Sekarang ni mesti ada timbul 2 persoalan kat minda korang. Sama ada yang sorang kurang pendengaran atau yang sorang lagi ni pelat atau cakap bersepah. Oh ye. Bila sebut pasal bersepah, aku takde kena mengena langsung. Cuma aku saksi perbualan tersebut. And yes, memang aku gelak kaw2 lepas tuh.


9 so full of themselves :

Kopi Paste said...

Ermmmmmm

Aisya A. said...

bengong, sy pun try lah sebut "tukul thor" tu semata2 nk dgr bunyi sebutan mcm mana.. ada mcm tukutho ke tak? haha!

aswadz said...

@KP: hhmmmm...

@aisya: hahaha... serupa tak bunyi?

Amanina Mads said...

hahahah.. lawak la. ada gak kwn pelat selalu kena gelak je.

Kesuma Angsana said...

hehehe terbaik !

aswadz said...

@amanina: hehehe... ni bukan pelat. sebut laju sgt sampai hilang sebutan.

@kesuma: hehehe...

Azlan Strider said...

kahkahkah...yang ini kelakar..kalau aku pun, memang aku gelak dulu puas2..hahha

Regards,
-Strider-

hainom OKje said...

Alahai Aswardz....cite lawan lawan lagi satu okje tak minat....dah namanya pompuan yek.... biasalah silap pendengaran kadang tu....

aswadz said...

@azlan: hahaha...

@hainom: slang dia tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...