Tuesday, September 2, 2014

Busy dengan Dunia Nyata

Or something like that. Hahaha...

Busy dengan dunia nyata, so dunia maya aku have to let go for a while. Tapi tak let go sangat pun sebenar nyer. Sebab aku still sometimes baca blog. Cuma belum berkesempatan nak update blog lagi. Last aku update adalah 2 minggu yang lepas.

Bukan apa pun. Busy dengan urusan keje sejak kebelakangan ni. Kena outstation yang jenis balik hari. Pagi keluar malam baru balik. Tak sempat bukak laptop pun. Bila time sempat bukak laptop, sempat blogwalking dan blogjogging je. Nak menaip tak sempat. Dan bila sempat, otak dan badan pulak dah letih. Tak larat. Lalu tido...

Selaen daripada keje hakiki aku, aku kena settle gak beberapa task berkaitan dengan Rexylla. Termasuk la buat design template iklan untuk blouse ngan shawl terbaru. Korang boleh check kat page Rexylla untuk update yang terkini. Dan tak lupa juga nak promote Merdeka Sale 2014 bermula 25 Ogos hingga 16 September 2014.


rexylla, merdeka sale 2014


Minggu lepas lak aku baru je KL untuk amek stok perfume miniature. Yang ni tak sempat nak up kat page lagi. So korang ler yang tahu dlu. Hehehe... Perfume miniature original ada, grade 5A pun ada. Nanti aku update kat page Rexylla. Do wait for it.

Sembang panjang lebar, macam dah lama tak bukak blog. So cut it short, apa hala tuju blog ni? Blog ni tetap akan berupdate macam biasa. Cuma 2-3 bulan ni mungkin slow la. Kalau yang macam biasa pun dah agak slow, so korang boleh expect "slow" aku tu macam mana. Eh, tapi korang jangan tak baca lak bila aku update ye. Hehehe... Takpe2. Untuk korang, aku akan cuba increase kan "speed" rate berblogging aku.

So, till the next entry.


8 comments:

Aisya A. said...

busy2, slow2 pun still sempat lg singgah komen2 kt blog.. tq ye.. :D

radin siti aisyah said...

busy dgn dunia nyata eh..hehe...

free2 mai la lawat blog..:D

iAmCekbolat said...

samalah entry bolat pun dah pendek sgt skrg

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal pun kekadang tak dapat elakkan busy kat dunia nyata nie ^_^

aswadz said...

@aisya: blogwalking xde masalah. nak update blog je slow. hehehe...

@radin: busy sket. hehehe... insyaAllah, akan berkunjung ke blog radin.

@bolat: hang pun jarang update entri skang. busy gak ke?

@zumal: biasa la kan. sama la kita.

aswadz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

sempat lg tu...hehehhe

aswadz said...

sempat je. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...