Monday, August 18, 2014

Jom Follow Instagram Rexylla

rexylla, instagram rexylla, rexylla_blogshop


Sape2 yang ada akaun Instagram, jemput follow IG Rexylla [rexylla_blogshop]. Antara barang yang ada dijual di Rexylla adalah seperti blouse, maxi dress, handbag dan perfume. Rujuk brochure kat bawah untuk detail. Selaen daripada follow instagram Rexylla, korang juga boleh like page Rexylla kat SINI untuk update terkini.


rexylla, brochure rexylla


p/s: jom la follow...


6 comments:

Cik Itah@RRP said...

salam. huhhu..sy takda IG..macam mana tu?? hhe

zuhdi sanusi said...

tepon aku xcanggih., so xleh nk folow la iek., huhuhu.,

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, macam2 ada yer ^_^

Hans said...

jom follow
terbaik :)

Aisya A. said...

skrg prefer Ig nk stalk brg2 online mcm ni.. lg senang nk tgk gmbr.. hehe

aswadz said...

@itah: kena la buat bagi ada. hehehe...

@zuhdi: aiseh, rexylla rugi sorang follower.

@zumal: hehehe...

@hans: sila2.

@aisya: btol2. murah pun murah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...