Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, August 15, 2014

Masalah Komen Tak Keluar

Sejak beberapa minggu ni, aku ada masalah dengan certain blog. Bukan ada masalah gaduh ke apa ye. Aku tak pernah gaduh dengan mana2 blogger sebab aku baik orang nyer. Masalah yang aku hadapi ni, bila aku komen, its like nothing happened. Page tu akan loading je, tapi takde apa2 perubahan pun. Dan yang aku perasan, benda ni berlaku bila aku komen kat blog yang guna comment box macam kat bawah nih.


comment box, komen tak keluar


Antara blog yang aku selalu lawat yang guna kotak komen macam kat atas ni adalah blog Anak Askar Pencen dan Puteri Kasih. Aku pun tak tau berapa lama benda ni dah jadi. Mula2 ingat komen moderation, sebab tu tak keluar. Cuma aku perasan lebih kurang 2 minggu lepas bila aku check balik entri diorang yang lepas2, komen aku tak keluar pun.

Jadi, andaian yang aku buat;

1. Diorang tak approve komen aku.

2. Memang ada problem yang anonymous yang menyebabkan komen aku takde dalam rekod.


Tapi of course la aku suspek yang no.2 kan. Tak kan la bro Sylarius dan Puteri sekejam itu sampai tak approve komen aku kan. Hehehe... So, ada sape2 boleh tolong aku tak merungkaikan misteri ini?


2 so full of themselves :

Cik Itah@RRP said...

salam. blog sy ke??..

aswadz said...

eh tak. blog org laen. blog cik itah x pakai kan platform ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...