Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, October 2, 2012

Kereta Tercantik 2012

Dah lama aku tak buat entri berkaitan ngan kereta. Last time aku buat entri pasal kereta yang bole lipat2 tu 2 bulan lepas. Hari ni aku nak update kat korang antara kereta tercantik 2012 seluruh dunia. Bukan setakat kat Malaysia je ye.


[Ferrari 458 Spider]


[Jaguar F-Type]


[Zenvo ST1 Supercar]


[McLaren MP4-12C dan 12C Spider]


[Mercedez-Benz SLS AMG Roadster]


[Lamborghini Aventador]


[Bentley Mulsanne]


[Aston Martin V12 Zagato]


[Maserati Grand Turismo Sport]


Amacam? Cantik tak kereta2 ni? Cantik tu cantik la. Tapi kalo nak pakai, poket kena penuh la dlu. Kih3...


Sumber: Forbes


13 so full of themselves :

Everything's Everythings said...

Alahai bila lah nk merasa pakai kereta2 mewah mcm ni hahaha

haz said...

cantiknyaa semua kete tuuuu! haz suka gilaa kete2 sporty mcm ni. plg suka mclaren tu!

alangkah bestnye kalau poket penuh. haihhh =.='

puteri kasih said...

kereta cantik...harga berganda cantik..hehehe

kaishin said...

bila la poket aku nak tebal..terliur tgk aston martin tu hehe

LydSunshine said...

Aston martin tu aku suka. [Setakat suka je la]. Yang maserati grand turismo tu yang derang heboh kata fazura pelakon tu guna kan? Pepeperghh.

aswadz said...

@everything: jenuh nak cari duit nak beli kereta mcm nih.

@haz: aku sker zenvo.

@puteri: poket pun kering. lg cantekk...

@kaishin: aku terliur tgk sumer. *gulp

@lydsunshine: fazura pakai grand turismo ek. kaya sggh...

vanilla said...

forte2,....forte2.......

Edy Fee said...

style gile rla jaguar

aswadz said...

@vanilla: hehehe... forte pun cantik gak. dan affordable.

@edy: mmg style.

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

alahai..bila la boleh nk dapat keta2 cm gini..haish

aswadz said...

hahaha... tggu jd billionaire la baru bole beli.

Razil Tahir said...

terliur tengok..
InsyaAllah akan sambar satu nanti... :)

aswadz said...

semoga berjaya sambar satu. sambar dua pun xpe. satu bg kat aku. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...