Wednesday, October 3, 2012

Wordless Wednesday #14



p/s: perabes 2 jam wat gif ni, frame by frame untuk conference ni.

19 comments:

Admin said...

power2

Everything's Everythings said...

wahhhh hebatnya.. buat pakai ap ni eh?

Diari Si Froggie said...

pakai ape nie aswadz? cayalah..

-meeSUPERGIRL- said...

wah cmane buat ??

Unknown said...

waa ibu jari automatik terangkat...

- Crow Nick - said...

Ape benda AMC tu?

LydSunshine said...

2 jam je nak buat ni? Mantap la aswadz.

amranaiman said...

hebat2 :D

tirahzairi said...

perghhh....hebat2...

puteri kasih said...

wahh hebat...puteri tak reti sgt nak wat gif...huhu

dariilhamkehati said...

wah , dah taraf boleh masuk tv nih , caya larr , pakai ape ??

aswadz said...

@phat: x power mana pun. x pakai software pun. simple je teknik nih.

@everything: guna photoshop ngan gif maker online je.

@aida: pakai photoshop ngan gif maker je.

@mee: guna gif maker. gmbr kena wat byk sket la, baru leh wat animasi.

@kaishin: hahaha... mekaseh2.

@lucyferz: AMC tu Advanced Material Conference.

@lydsunshine: 2 jam je. bkn rumit pun.

@amran: x hebat mana pun.

@tirah: biasa2 je. aku tahap novice je.

@puteri: kalo ada masa lapang, sy wat tutorial.

@pinky: masuk tv? xde la sampai tahap mcm tu kot.

mun said...

wahhh hebat nie...

Anisa Anuar said...

terer lak aiii...
baca ni pulak
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/whatchuwant-is-back-with-big-surprises.html

aswadz said...

@moon: biasa2 je.

@anisa: x terer mana pun. noob lg.

Unknown said...

canggih canggih. nak buat jugak teringat montaj projek kosong je

aswadz said...

sila2. nnt kalo dah wat, bole share kat blog.

Ooh Deo said...

smart..smart..smart.. thumb ups..!

aswadz said...

mekaseh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...