Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, February 12, 2012

Fold-Up Car

Sape kat sini ada masalah nak parking kereta, angkat tangan... Orang yang parking kereta guna dua kotak parking pun jatuh dalam kategori tak reti parking kereta ye. Bagus2. Ramai yang angkat tangan nampak nyer. Untuk sape2 yang tak pandai parking kereta, ada solution untuk korang.

Fold-up car. Yes, you heard me right. Apa? Ingat kerusi, meja ngan katil je ke yang bole maen lipat2. Come on la kan. Teknologi dah makin moden kot. La ni kereta pun bole lipat2 dah. Tak caye? Jom tengok video nih.




Kereta ni menggunakan tenaga elektrik sebagai sumber tenaga. Dan kereta ni takde pintu. Korang kena kuar ikut depan. Feel awkward? Hahaha... Aku rasa Malaysia pun patut order kereta macam ni gak. Atau lagi best, suruh Proton copycat satu. Pastu jual. Confirm laku kat KL. Bila jem je, masing2 lipatkan kereta diorang, pastu menyelinap celah2 kereta laen.


Sumber: Yahoo! Autos


p/s: kadang2 menyelinap guna Kancil pun tak lepas.


10 so full of themselves :

TiraPengemis said...

fuhhh...kene ade bnda alah nie....sng cket...hahaa

HeNRieTTa JoSe said...

huhuhu....memang xpndai parking....naseb baek adew incik pesawat toyota....hehehe....

aswadz said...

@tirah: dah kuar kat pasaran nnt, sila beli satu ye. bole aku tumpang.

@henrietta: hehehe...

Cik Nurul said...

unik tp kiut ! ehee ^^

aswadz said...

tp mcm kelakar pun ada kereta ni.

Aida Omar said...

comey nye keta nie.. tapi kena keluar kat depan tu macam lawak je..huk2 :P

misyamissyou said...

huhuu best gak kan kalau ade kete cm ni..siap leh lipat lagi

burnkelana said...

Wow..memang terbaikkklah..

Diana Azis said...

huhu..bukan setakat bagus..bentuk pun kira comel..mmg best drive time sesak ni :)

aswadz said...

@aida: tu la nama nyer revolusi. hehehe...

@misya: bole lipat2. save tmpt parking.

@burnkelana: terbaek... (baca gaya boboiboy)

@diana: jgn cilok mencilok ye. ahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...