Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Friday, February 10, 2012

Gadget Pelik yang Dijual Online

Online marketing ni dah menjadi kebiasaan pada kita. Ada macam2 produk yang korang bole tengok. Kalo nak sebut satu2, sampai tahun depan belum tentu abes. Jadi, better aku tak yah sebut kan. Kan kan? Kan... Tapi dalam banyak2 gadget yang dijual online, ada gak gadget2 pelik yang orang jual. Hari ni aku nak share beberapa gadget yang nampak pelik dan outrageous tetapi ada yang actually useful. Well, at least bole pakai la.


1. iTree iPhone



Korang rasa bosan ngan iPhone korang? Apa kata korang embed korang nyer iPhone ke dalam pokok. Maka terhasillah iTree iPhone. Eh, jangan la tanya aku macam mana benda ni function. Aku pun tak tau. Tapi function dia macam iPhone la kot. Hehehe...


2. Star Trek light-up feeding system



Baby korang tak mau "mamam syik" (makan nasi)? Nah... Beli sudu yang lengkap ngan bentuk kapal terbang Star Trek, siap ngan lampu lagi. Sambil buat bunyi kapal terbang, sambil melayang2 kan sudu Star Trek penuh bijirin, korang terbangkan sudu tu ke arah baby korang. Nescaya baby korang agak menganga dengan gembira nyer... Aaammm... Sedap... Yatta (sambil baby korang menepuk tangan diorang).


3. Dr. Dre Flashy Headphone



Korang sker pakai rantai bling bling? Sker benda berkilat? Nak nampak cool? Nak nampak bergaya? Kalo nak tambah lagi persoalan yang berada di minda, sila tambah sendiri dalam kepala otak korang. Serabut lak blog aku kalo aku bubuh sumer kat sini. Tak payah citer banyak. Dah sah2 ni headphone. Kalo nak, sila berebut dengan Dr. Dre.


4. 2-in-1 Mouse Calculator



Pernah nak buat kira2 masa surfing internet, tapi kalkulator takde kat sebelah? Last2 korang klik All Programs> Accessories> Calculator untuk menyelesaikan kira2 korang. Mungkin 2-in-1 mouse dan kalkulator ni. Senang nak buat keje.


5. IPod-charging Toilet Paper



Sambil berak, sambil charge iPod korang. Kalo bosan, bole dengar lagu. Sambil menunggu "something" keluar, bole joget2 dlu. Hahaha... Lepas basuh berak, amek tisu, pastu amek iPod korang keluar daripada tandas. Hehehe...

Amacam? Korang rasa useful tak gadget2 yang aku share ni? Ada rasa nak beli satu?


3 so full of themselves :

HeNRieTTa JoSe said...

ekekeke...cute...

pssss....thanks awak....

cik azeya said...

peh gua nak satu.

aswadz said...

@henrietta: thanx psl pe?

@azeya: sila google kat internet ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...