Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, February 27, 2012

Rumah Berputar

Korang pernah terfikir tak untuk memiliki sebuah rumah yang boleh berputar ikut sker hati-jantung-peparu korang? Masa kecik dlu aku rasa aku pernah terfikir macam nak satu sebab nampak macam cool je ada rumah yang bole berputar2 nih. Aku rasa la. Hahaha...




Sekarang, memperkenalkan rumah yang boleh berputar pada paksi nyer (rasa cam ayat belajar sains je waktu kecik). Rumah ini terletak di New York dan pemilik nyer memutarkan rumah tersebut mengikut arah cahaya matahari untuk kegunaan tenaga solar.






Sumber: Zillow Blog


p/s: pusing dengan terlalu cepat bole buat korang pening dan muntah.


2 so full of themselves :

TiraPengemis said...

nk jugak rumah cmni...tp guna tyme bercuti...bru romantik..auwww

aswadz said...

oooo... romantik ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...