Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Tuesday, February 28, 2012

Cuti Seminggu

Tatkala orang sedang sibuk bekerja, aku dengan relax goyang kaki depan laptop. Kadang2 golek ke kiri ke kanan atas katil tanda aku punya masa yang terluang untuk dibazirkan. Hari ini, aku cuti. Dalam otak belum ada apa2 perancangan istimewa untuk dibuat sepanjang cuti seminggu aku.

Agak2 apa aku nak buat sepanjang cuti seminggu ni. Tengok Running Man? Tengok drama Korea? Layan lagu@MV Korea sambil terkinja2 sampai penat terjelepuk atas lantai? Ke nak tengok anime? Ok. Now aku rasa macam lame lak sebab hanya spent cuti kat rumah.

Maybe aku kena gi jalan2 makan angin kot. Ada sape nak ikut?




5 so full of themselves :

Syuk Ry said...

baser lah cuti kn.. huhu..

Miss Butterfly said...

untunglahhh cutiii.. kite busy nak final -.-

Azuan said...

makan angin lagi sihat kot..

Nana said...

cuti ape seminggu ni wei?haha

aswadz said...

@syuk: baser ke best?

@miss butterfly: mesti la untung. sbb x yah wat keje n bole relax2. hahaha...

@azuan: dlm perancangan

@nana: cuti2 malaysia. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...