Friday, June 6, 2014

Twist of Fact #2

Kisah di Sebalik Penemuan Tapak Kaki Gergasi di Hutan Endau Rompin


twist of fact, tapak kaki bigfoot, hutan endau rompin


Macam mana bole ada tapak kaki gajah, harimau dan juga tapak kaki manusia gergasi (dipercayai mungkin bigfoot) boleh berada di track yang sama? Simple je nak rungkaikan misteri ini. Untuk pengetahuan korang, kat dunia ni termasuk la Tanah Melayu, menyimpan pelbagai sejarah tersembunyi yang kita tak tahu. Kalau korang rajin membaca benda2 gini, korang akan rasa yang benda tu make sense.

Gajah, harimau dan big foot bergerak sama2 untuk apa sebenar nyer? Mengiringi sesuatu, atau mungkin mengiringi seseorang? Raja suatu kerajaan yang hilang? Harimau sebagai penjaga keselamatan dan juga sebagai peninjau. Gajah sebagai kenderaan tunggangan. Bigfoot sebagai pengiring kepada "raja" tersebut.

Make sense? Tapi ini twist of fact. Jangan korang percaya pulak. Hehehe...

9 comments:

mohd nasha ain said...

Boleh tuan perjelasan dengan lebih lanjut mengenai mistik sebegini?

Sylarius Yusof said...

Memang pelik kesan atas jalan tu. Mungkin kalau letakkan kamera CCTV kat situ, boleh rekod kot-kot ada something yang boleh kita kaji.

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Rasa teringin nak p jejak :)

Sis Vee said...

banyak sebenarnya makhluk ciptaan Allah kat seluruh dunia ni yg kita jarang dan mungkin tak pernah jumpa ...

Azlan Strider said...

aku rasa kes bigfoot nie dah lama dah tapi sampai sekarang takde sign lain yang menguatkan dakwaan melainkan tapak kaki mereka..hehehe

Regards,
-Strider-

Azlan Strider said...

aku rasa kes bigfoot nie dah lama dah tapi sampai sekarang takde sign lain yang menguatkan dakwaan melainkan tapak kaki mereka..hehehe

Regards,
-Strider-

Pha Is said...

mcm teori konspirasi je.. heheh

aswadz said...

@nasha: ini hoax semata2. tiada penjelasan yg diperlukan di sini. hehehe...

@sylarius: btol2. benda misteri2 mcm ni yg seronok nak dikaji.

@zumal: sama la kita.

@vee: btol tuh.

@azlan: pandai diorang bersembunyi.

aswadz said...

@phais: lbh kurang la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...