Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Saturday, December 20, 2014

Malaysia vs Thailand Final 2nd Leg

aff suzuki cup, final, malaysia vs thailand, harimau malaya


Malam ni mungkin malam yang ditunggu2 oleh peminat bola sepak tanah air. Penentuan Final Piala AFF Suzuki 2nd Leg. Final pertama ari tuh team Malaysia kecundang 2-0 di tangan Thailand. Harap2 malam ni akan ada keajaiban lagi sekali seperti masa lawan Vietnam ari tuh.

Walaupun miracle tu susah nak berlaku 2 kali berturut2, tapi aku still menaruh harapan supaya player Malaysia maen sampai mati bermati-matian demi mengelak aib di bumi sendiri. Nak menang secara agregate tu mungkin sukar memandangkan kita pun sedia tahu yang team Thailand ni memang power. Tapi aku still harap team kita membawa pulang kejayaan. Supaya ESOK BOLEH CUTI (sebab Ahad orang Kedah keje). Hahaha...

Okay, serius. Aku harap Harimau Malaya boleh menang.


p/s: confirm malam ni ramai terpaku depan TV.
p/s 2: confirm malam ni banyak "live commentator" kat Facebook.

 


3 so full of themselves :

Noor Mala Shahar said...

balas kunjungan...

Amanina Mads said...

kalau isu bola memang banyak pengulas suka xbertauliah.. ehehe

aswadz said...

@noormalahshar: terima kasih kerana sudi berkunjung.

@amanina: biasa la tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...