Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Sunday, December 21, 2014

Thailand Menang Piala, Malaysia Menang Sorak

Itu lah yang aku nak katakan.

It's okay kita kalah. Sebab aku yakin, ramai peminat bola sepak tanah air kagum dengan kebangkitan skuad Harimau Malaya yang mendahului sehingga 3-0 pada babak pertama. Something yang ramai orang rasa hampir mustahil untuk dibuat. Tapi diorang buat.


aff suzuki cup, final 2014, thailand malaysia
[Recycle gambar semalam je. Hehehe...]


Walaupun kalah, memang puas hati dengan persembahan diorang. Bak kata aku tadi, Thailand menang piala, kita menang sorak. Yang penting semangat nak menang tu ada. 2 tahun lagi kita cuba lagi. Cuma satu je aku tak puas hati. Norshahrul Idlan Talaha. Mamat ni tak boleh score gol dah ke? Tak reti buat first timer ke? Nape nak kena stop ball dulu sedangkan peluang dah terhidang depan mata? Adehhh...


6 so full of themselves :

Amanina Mads said...

tahniah juga buat pasukan sbb berjaya ke final

zuhdi sanusi said...

atas padang aper pun bleh jadi., tu la namanya bola sepak., err tp aku xtengok pun., kekeke

Pha Is said...

jadi la tuh.. dapat jugak naib juara...

aswadz said...

@amanina: tahniah kpd diorang.

@zuhdi: laaa... rugi x tgk. hehehe...

@phais: capai target kata diorang.

Amanina Mads said...

jangan ada peminat fanatik yg mengamuk.. hehee

aswadz said...

harap2 xde la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...