Monday, December 15, 2014

Bernafas Kembali

Tak bermaksud yang aku pernah mati, pastu hidup semula ye.

"Bernafas kembali" merujuk kepada blog aku ni haa... Berhibernasi lama sangat. Ada la nak dekat sebulan setengah tak berupdate. Hahaha... Rasa nyer tak pernah aku hibernate lama sangat macam tuh. Sampai entri bulan November pun 0. Takde entri langsung.

Okay. Entri hari ni setakat ni je. Hambar tak? Hahaha... Korang biar la aku carik balik mood blogging aku. Dah ke laut mood aku tuh. Terpaksa pergi menjala kat tengah2 laut tu cari mood aku balik. Nanti ada masa, aku up entri baru.

10 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

semoga ber blog rajin-rajin...

hehe.

mardiana abu darin said...

Welcome back....kongsi2 cerita yg ade....best!

LydSunshine said...

Takpe, aku kasi can kat ko sbb dah duduk serumah dgn wife kan? Mesti bz ye dok?

zuhdi sanusi said...

cm tu la klu da lame xupdate blog., ble mula nk update jer msti mood da lain kan., aku tau prasaan tuh., huhuhu

Farrah MF said...

Selamat bernafas kembali :)

aswadz said...

@rapunzel: insyaAllah...

@mardiana: baek...

@lyd: mana tahu? hehehe...

@zuhdi: mood ke laut tu mmg dah biasa dah.

@farrah: terima kasih.

Anonymous said...

ke laut ye...ke gunung xde ke...hehhe

aswadz said...

jarang aku dgr mood ke gunung. hahaha...

Amanina Mads said...

kalau dh ada blog mesti rasa teruknya tak update entri.. hurm semoga mood tak kelaut sgt

aswadz said...

byk kali ke laut dah sbnr nyer. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...