Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Monday, July 30, 2012

Failed Fireworks Look Awesome

Korang nak tahu macam mana big fireworks yang fail looks like? Mungkin korang perlu tengok video kat bawah nih yang diambil di San Diego.

In before, sila adjust volume laptop seminimum yang mungkin untuk mengelakkan serangan sakit jantung atau kanser telinga (wujud tak kanser ni?) akibat mendengar bunyi yang terlampau kuat.




Amacam? Still menarik tak?


Sumber: LA Weekly


10 so full of themselves :

Yen said...

cantik juga walaupun fail bunga api tuh..

LydSunshine said...

Okay jugak tapi nampak menakutkan la sebab nampak macam letupan bom.

tirahzairi said...

bunga api ke ape tue?

amranaiman said...

kejap sgt haha.. menarik gak lah :D

Linda Zizan said...

Cantik la walaupun fail. Rasa macam kat sana pulak pasang kuat sini and gelap. Kehkeh

fadh leyanie said...

sekali percikan terjatuh kat baju,terbakor..haha

aswadz said...

@yen: haaa... kan2. jarang nak tgk bunga api jd camtu.

@lydsunshine: ditambah lak ngan bunyi bising, agak sama ngan letupan bom kot.

@tirah: x la. tu bunga air. kih3...

@amranaiman: sbb sekejap la harus dinikmati sehabis mgkn.

@linda: hehehe...

@fadh: hmmmm... kita bakor aje...

Mr.She said...

ok mnakutkan. heww >__<

Aida Omar said...

alamak failed le pulak eh.. hehe.. cam menakutkan je takut2 kang meletup tak memasal je. haha.. tapi macam mana failed pun cantik jugak cahaya dia.. cool!

aswadz said...

@mr. she: menakutkan ke? bkn menarik ke?

@aida: terang benderang nyer cahaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...