Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Thursday, July 12, 2012

7 Jenis Suit Iron Man

Skang tengah musim Spiderman dan tak lama lagi, musim Batman lak. Tapi kalo asyik2 citer pasal Spiderman ngan Batman, lama2 bosan gak. Apa kata hari ni kita lari sket daripada norma2 kebiasaan kita. Hari ni citer pasal superhero yang laen lak.

Sape peminat Iron Man kat sini? Aku salah satu nyer walaupun takde la kipas-susah-nak-mati sesangat macam sesetengah orang. Walaupun aku peminat Iron Man, tapi aku tak pernah amek port pun suit2 yang pernah Iron Man pakai. Well, yang ada perubahan obvious tu mungkin aku tahu la. Tapi tahu tak korang, suit Iron Man ada 7 sumer nyer? Mesti tak tahu kan. Aku pun baru tahu ni. Hehehe...






p/s: amacam? skang dah tau?


4 so full of themselves :

Aida Omar said...

yang last dan yg ke 1 je aida tahu.. haha.. lagi dasat.

aswadz said...

aku pun x perasan sangat sbnr nyer. 3,4,6 ngan 7 lebih kurang je.

Kulop Asfarinas said...

Trailer Iron Man 3 dah klua! Nampak macam teruk kali ni Tony Stark kena. Siap masuk spital lagi. Rumah tepi lautnya pon hancus kena tembak. Collection armornya habis terbakar. Babak-babak last seolah-olah menunjukkan Tony Stark/Iron Man akan mati...

Saksikan di www.sinema.my

aswadz said...

aku baru je tgk trailer dia td.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...