Tekan Sini Untuk Mendapatkan Template Atau Wallpaper Yang Laen! »

Wednesday, July 18, 2012

Underwater Attraction yang Menarik

Selalu nyer bandar2 besar especially yang kaya dengan sejarah menjadi tarikan para pelancong untuk datang melawat. Tapi hari ni aku share something yang special sket. Sebab tarikan ni terletak beberapa kaki di bawah paras laut. Sape2 yang sker diving ngan snorkeling, mungkin pasni korang berminat untuk melawat tempat2 kat bawah ni.


1. Museo Subacuatico de Arte
Cancun, Mexico


[Jangan terkejut lak kalo terjumpa patung "Man of Fire" atau Terracotta Army]


2. Parco Archaelogico Sommerso, Baia
Pozzuoli, Itali


[Ada lantai mozaic lak bawah laut. Ancient City kah?]


3. Truk Lagoon
Micronesia




4. Yonaguni Monument
Okinawa, Jepun


[Tapak runtuhan kuil]


5. Florida Keys Shipwreck Trail
Florida, USA






11 so full of themselves :

minah sEmpooOT said...

waaaa...amazing!!

sedutzone said...

tak reti berenang... tapi setakat nak celup kepala memang terror ar,... ahakz...

Aida Omar said...

org macam aida memang tak dapat la kan? sebab tak pandai langsung berenang.. hahaha.. tapi menarik gila kot

LydSunshine said...

Yang mozek dgn patung terracota tu memang dah ada dlm laut atau man made untuk tujuan pelancongan?

tirahzairi said...

perghhhh....hotsetuf

misz_eyza said...

rupa2nya kat bawah laut tue memang sangat lawa yer...untung sapa yang pandai berenang.

Kya Von Misteriusha said...

Fulamak..memang adventure !! best. teringin nak pegi scuba diving tempat camni

aswadz said...

@minah_sempoot: menarik kan kan...

@sedutzone: aku pun x pandai berenang. reti celup kaki je.

@aida: kalo x pandai berenang, bole tgk gmbr je la. hehehe...

@lydsunshine: x sure la plak.

@eyza: aku spesis x reti berenang.

@kya: silakan...

aswadz said...

@tirah: ntah camne komen ko masuk bhgn spam ntah.

tirahzairi said...

ha? masuk spam???
pnah gak ak dpt komen tp kt spam...buat not spam je lah...npe jd cenggitu ea?

aswadz said...

x tau ar. ada technical error la tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...