Wednesday, March 24, 2010

Lapar

Apa itu lapar (aku guna perkataan lapo after this)? Lapo itu adalah keinginan untuk menjamah makanan setelah perut kita memberi signal yang significant kepada kita. Iaitu dengan membuat konsert amal yang bole didengari oleh diri kita saje. Tapi jika dibiarkan kelaparan itu berlarutan, maka pitching and soundness of the konsert akan menjadi semakin kuat dan ketara sehingga membolehkan orang2 sekitar kita untuk turut mendengar konsert amal tersebut.


Bila kita lapo, kita pasti akan terfikir, "nak makan apa ek?", seperti gambar brader kita kat atas ni. Nyum2... Tujuan nyer aku wat post pasal lapo ni adalah sebab aku sedang kelaparan skang ni. Memandangkan jam belum pun kul 11, jadi terpaksa la aku tahan sampai kul 12 nanti. Pastu, confirm makan tak ingat dunia (tapi aku makan tak banyak pun, ayat je kasik gempak).




2 comments:

Cik Ida said...

dah mkn kan skrg? kenyang x? huhuhuh

aswadz said...

kenyang... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...