Friday, July 23, 2010

Last week for reading manga

Aaaarrrggghhhh... Tidakkkk... Last week untuk baca manga? Alahaiii... Tak dapat la aku nak continue follow manga naruto dan bleach (well, itu je manga yang aku baca). According to One Manga, minggu ni adalah minggu terakhir untuk membaca manga, di mana selepas ni, diorang akan remove sumer manga yang ada kat One Manga tu. Cuma forum diorang je akan berfungsi after this.

Sumer ni adalah disebabkan publisher manga baru2 ni telah bertukar pendirian mereka dan tidak membenarkan lagi manga scanlation (scan manga untuk disiarkan di internet or sort of). Dan One Manga telah berjanji untuk follow dan menghormati pendapat mereka. Oleh itu, One Manga akan remove all of their manga scanlation. Sedih2. Pasni kena tengok anime je la, yang obviously, still jauh ke belakang story nyer berbanding ngan manga.

2 comments:

eEe...da said...

oooo..patut la tengok status my junior kat fb kata xleh baca manga dah...eh, ida pn penah baca manga kt situ...sbr je la yer en aswad..heee :P

aswadz said...

huhuhu... sedih2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...