Thursday, July 15, 2010

Facebook pun dah ada macam ni skang




Benda2 macam ni mesti korang dah slalu jumpa kan. Kadang2 dapat sms, kadang2 kat skype pun ada. Kalo kat internet, toksah citer la. Dah sah2 ada kan. Tapi yang ni first time jumpa kat facebook. Dah bertukar modus operandi kot. Muahahaha... Siap anta message lagi, sruh aku add kat yahoo aka ym la. Tapi confirm la aku tak add kan. Ntah2 kalo aku wat macam yang dia sruh tu, tak pasal2 kena virus apa ntah. Binawe...

2 comments:

eEe...da said...

ida rasa si jessica tu flirt abg...auwww...peminat u tuu :P

aswadz said...

huhuhu... gitu lak ek. x sangka abg ada secret admirer. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...