Monday, April 11, 2011

Nama Jepun

Korang nak namakan anak korang dengan nama ala2 cam Japanese? Usah bimbang. Aku ada tips camne nak bantu korang. Tapi depends kat kriteria yang macam mana yang korang harapkan ada kat anak korang.


Kalo korang nak anak korang:-

1. jenis yang pemarah = Keiji Cacimaki

2. sker berjimat = Sayori Sukamura

3. jenis yang sker makan nasi = Nanachi Kasibanya

4. jenis yang sker layan blues = Apo Nadikato

5. jenis yang sker belajar = Ashiko Ulangkaji

6. jenis yang sker wat kacau = Wakasi Huruhara

7. jenis yang kedekut = Matimati Tamokasi

8. yang sker sangat tdo = Ichiban Tidomati

9. sker mengintai = Hintai Akosuka

10. sker merempit = Saja Carimati

11. yang lembab = Ayumi Siputbabi


Apa? Nak nama Jepun untuk diri sendiri rupa nyer... Kalo korang ni jenis yang dah tua dan gigi tinggal 2-3 batang je, korang bole guna nama Taragigi Padanmuka. Kalo korang yang baru lepas kena tinggal ngan bini korang bole guna nama Susahati Binilari.


p/s: this is a joke.


Sumber: Nismoclub

6 comments:

vanilla said...

miyabi ozawa bulesss???

aswadz said...

bulesss aje...

MANZARINA said...

ceh... beriya2 aku baca... upe-upenye..... -.-

aswadz said...

ngehehe...

nadia said...

ingtkn betul2 larh kn..sekali tarik cacimaki..waaa..

aswadz said...

tarik cacimaki? mamak, teh tarik satu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...